​INFO & KONTAKT 70 26 99 99

Fleksibelt vagtfirma

Kundetilpassede sikkerhedsløsninger

Overvågnings-, kontrol- og serviceopgaver

Om S.G. Security i Frederikssund​

S.G. Security er et 20 år gammelt vagtfirma i Frederikssund, der ejes og drives af Jørgen Gad Johansen. Jørgen Gad Johansen startede selv som vagt tilbage i 1980.

Vi er et godkendt og certificeret vagtfirma

​Vi er naturligvis godkendt som vagtfirma af Rigspolitiet, men vi er desuden ISO-certificeret gennem Sikkerhedsbranchen. Dertil kommer, at vi er ISO-certificeret af Intertek.

Vi tilbyder vagtservice for både privatpersoner og virksomheder, men vi har endvidere flere kommuner i forskellige former for totalentrepriser.

Vagtservice til alle typer opgaver

​Vi tilhører alle former for sikkerhedsløsninger og vagtservice, men for private er der typisk tale om sommerhustilsyn og alarmudrykning. For butikker og butikscentre vil det typisk være som servicevagt, også kaldet centervagt eller butiksvagt. Desuden kan vi fungere som dørmand for diskoteker og ved større fester.

Vi tilbyder også at være fast vagt eller at føre jævnlige tilsyn på byggepladser for ejeren, bygherren eller en entreprenør. Derudover tilbyder vi alle andre traditionelle former for vagtfunktioner for virksomheder og institutioner som for eksempel runderingsvagt, områdevagt, fast vagt og udrykningsvagt.

S.G. Security står til rådighed i alle døgnets timer og hele året rundt, uagtet der er tale om en hurtig udrykning, eller der er tale om en servicevagt til et diskotek, en koncert eller en festival.

Du kan ringe til S.G. Security i Frederikssund på telefon 70 26 99 99, eller du kan skrive til post@sgsecurity.dk, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig eller din virksomhed, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på vagtservice.

S.G: Security | CVR: 11940935 | Strandengen 8 | 4050 Skibby | Tlf.: 70 26 99 99 | E-mail: post@sgsecurity.dk